Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарявам счупена, лепена и повторно счупена предна броня за 145/6 фейслифт. Отдолу след първата поправка е по-ниска от нормалното. Има счупено, спукано и т.н. Едната дупка за захващане горе е срязана със секачки, защото не можах по никакъв начин да развия болта при демонтажа. Общо взето в много лошо състояние, но може на някой ентусиаст да му трябва, като знам какъв дефицит са. Намира се в София, не ми се занимава с никакви куриери и доставки, даже се чудя защо не съм я хвърлил още.

Last edited by DerMeister; d.m.y г., 14:38.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Да не отварям нова тема, приятел има 146 2.0 TI и има проблем с кантара на задните спирачки и питането е дали така е опасно да я кара и може ли да се смени с кантар от друга 146ца
      Last edited by tonov; d.m.y г., 18:28.
      Alfa 145 1.6 TS Ex
      Alfa 146 1.4 TS Ex

Comment

• Първоначално публикувано от Starang Покажи съобщение
        Да не отварям нова тема, приятел има 146 2.0 TI и има проблем с кантара на задните спирачки и питането е дали така е опасно да я кара и може ли да се смени с кантар от друга 146ца
        В какво се изразява проблема, че и на мойта отзад с чисто нови дискове, накладки, не лови нищо?

Comment

• тече му течност от там, намери на 1 място чисто нови-200лв, та заради това питането е дали може да се вземе от друга 146
          Alfa 145 1.6 TS Ex
          Alfa 146 1.4 TS Ex

Comment

• Колеги възможно ли е от слаб акумулатор, да не може да ми пусне алармата с дистанционно, но да мога да я заключа с ключа, стартера даже и не трепна.

Comment

• Капачки за лети джанти

Търся капачки 50мм за джанти 14-ки ако някой продава или знае от къде мога да намеря да пише
              Alfa Romeo 146 1.6 TS 120 коня 1997

Comment

• Първоначално публикувано от Ivelin96 Покажи съобщение
                Търся капачки 50мм за джанти 14-ки ако някой продава или знае от къде мога да намеря да пише
                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=90342&page=2

Виж пост №17
                sigpic

Comment

• Колеги, предлага ли се по-студен термостат за 16в туин спарк? Моя в момента отваря на 85, има ли примерно на 81-2 градуса? Зимата ще измръзне от студ колата, но тя така или иначе загрява половин час, поне лятото да не и е толкова топло.

Comment

• Препоръчайте ми къде да си занеса джантите, да ми разтврят централния отвор в София и какво струва горе долу?

Comment

• Колеги, някой дали е правил тая процедура- да сложи седалки от Bravo на 145- ца? Дали седалката на височина няма да е различна? Релсите дали ще са еднакви, plug'n play ли ще е или ще трябва да се разпробиват дупки наново?
                      Гледах в търсачката и в другите форуми- нищо конкретно.
                      “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
                      AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                        Колеги възможно ли е от слаб акумулатор, да не може да ми пусне алармата с дистанционно, но да мога да я заключа с ключа, стартера даже и не трепна.
                        Не само е възможно, ами направо си е гарантирано
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                          Не само е възможно, ами направо си е гарантирано
                          Оказа се слаб акумулатор, но въпреки това от време на време нещо ми се бъзика, давам контакт всичко ток, въртя да запаля, нищо, заключвам отключвам пали от половин оборот.. Ама живи и здрави екстра е колата..

Comment

• Колеги някой може ли да ми каже къде се налира датчика на разпределителния вал колата е 1.4 тс 103 коня, и буксата че набива грешка и пука като я изфорсирам
                            Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                            Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• пичове не се вкл изобщо перката.нито 1ва,нито 2ра степен!и на вкл клима
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Провери бушона е 40 а и е в кутийката над левия макферсон има обозначена перка
                                Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                                Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Working...
                                X